· 

Spaarpot perikelen

Door: Oliver

 

Het ging weer eens over de spaarrekening en ik uitte mijn frustratie dat ik het niet voor elkaar kreeg om goed door te sparen en zo genoeg geld bij elkaar te krijgen om een boot te kunnen kopen. We hebben samen de salarissen en vaste kosten in een excel sheet gezet en daar was ik 2 dagen niet lekker van want ik gaf wel erg veel geld uit aan dingen die bijzonder weinig nuttigs bijdroegen.

 

Het kwam erop neer dat als we goed op zouden letten we een jaar later een boot zouden kunnen kopen… Dat was een enorme reality check en ik nam het mezelf behoorlijk kwalijk dat ik niet zo veel geld op mijn spaarrekening had staan. Hoe dan ook hebben we afgesproken dat we allebei minimaal een bepaald bedrag opzij zouden zetten en dan zouden we een jaar later eventueel een boot kunnen kopen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0