· 

Dehler 38

Door: Oliver

 

Een goede maand later kon ik ook gaan kijken naar de Dehler 38. Dit schip lachte ons toe toen we aan kwamen lopen en het zeilplezier spatte ervan af dus dat was alvast een hele grote pré. Anderhalf uur later zijn we met een redelijk goed gevoel naar huis gegaan, Karlijn vond ik dat veel te uitvoerig had gekeken dat ze zich een beetje schuldig voelde daarover tegenover de broer van de verkoper. We beseften dat dit wel eens de boot zou kunnen worden maar dat er toch ook nog wel een hoop werk aan de boot zat. We hadden wat lekkages aan de luiken gezien, alle matrassen waren vies, electronica verouderd en er lag enorm veel rotzooi in de boot. Desalniettemin sprak het ontwerp van het schip ons enorm aan en de vraagprijs lag binnen bereik. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0