· 

Eén jaar te gaan

Door: Oliver

 

Tijd begint te korten, binnen een jaar willen we onderweg zijn, Mei 2020 maar een datum moeten we nog prikken. Er zijn helaas nog wat dingetjes die onze aandacht nodig hebben...... 

 

Toen ik begin Mei thuis kwam had Karlijn het interieur aangepakt, het dek geverfd en er een nieuwe vloer in gelegd! Dat was fantastisch en gaf me een vliegende start en het tempo was hoog, mast is er in de eerste week op gegaan en toen ben ik vol goede moed aan de electra begonnen en dat project heeft goed tweeënhalve week geduurd. We hadden een hoop gezeik met de brandstof tank en uiteindelijk hebben we besloten dat er maar een nieuwe op maat gemaakt moest worden wat veel geld kostte en veel tijd kostte. Het zeilen dit verlof konden we toen eigenlijk vergeten en dat was even slikken voor ons allebei maar aan de andere kant de agenda zat zo vol dat we toch bijna geen tijd hadden. 

 

Het is een pittige tijd geweest met veel klussen en hoop onzekerheden, nog een week te gaan en dan moet ik alweer weg.. Ik hoop dat ik alles af krijg want volgend verlof willen we 3 weken op vakantie met de boot. 

 

De nieuwe plotter (zeekaart scherm), marifoon, speedlog en dieptemeter zijn aangesloten en alles is met elkaar verbonden en dat werkt allemaal perfect. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0